Villamos kivitelezések

KOMPLEX GYENGE- ÉS ERŐSÁRAMÚ VILLAMOS SZERELÉSEK

Cégünknél fontos szempont, a megrendelők igényeinek minél teljeskörűbb kiszolgálása, ezért, hogy ne kelljen az - egymással egyébként összefüggő és egymásra épülő - egyes gyenge- és erősáramú kivitelezési fázisokat több vállalkozóval végeztetni, vállaljuk – az informatikai gyengeáramú rendszerek telepítése üzemeltetése mellett -, villamos szünetmentes- és normál erősáramú hálózatok tervezését, kiépítését, szerelését és érintésvédelmi szabványossági vizsgálatát.

 

Az informatika területén, szakembereink mind a számítógépes rendszerek kiépítését, a meglévő rendszerek felújítását, karbantartását és integrálását el tudják végezni. Kollegáink szaktudása alapján - az Ön igényeihez és lehetőségeihez mérten - a legmegfelelőbb megoldást tudjuk nyújtani.

Az irodai környezetben végzett munkálatok esetén minden esetben igyekszünk kiválasztani azokat a megoldásokat, amelyek esztétikai szempontból is megfelelőek egy ilyen környezet számára. Kábelcsatornáinkat és kapcsoló/biztosító szekrényeinket úgy válasszuk ki, hogy azokkal megrendelőink minden szempontból elégedettek legyenek. Ha az irodai rendszer fejlesztése együttesen történik az iroda adat-, hang vagy videóhálózatának fejlesztésével, akkor ezeket a tevékenységeinket összehangoltan végezzük, hogy a legminimálisabb akadályoztatás történjen az irodai tevékenységek végrehajtásában.