Videófigyelő rendszerek telepítése

VIDEÓFIGYELŐ BERENDEZÉSEK (CCTV)

Ma már természetes, hogy irodaházakban, a nagy bevásárlóközpontokban, üzletekben biztonsági kamera figyel minket. Nem lehetünk ott mindig, mindenhol, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a történéseket, de erre az esetre nyújt lehetőséget a digitális rögzítéssel ellátott biztonsági kamera és megfigyelőrendszer.

 

Ma már nem számít luxusnak a biztonság és cégünk ebben nyújt segítséget mind a magánszemélyeknek, mind a cégeknek, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljuk a biztonsági kamerás megfigyelőrendszereket.

Sokszor abban a tévhitben élünk, hogy a biztonsági kamerás megfigyelés komoly pénzösszegbe kerül, ami nem is oly régen még talán valós is volt, de egy jól megtervezett és kiépített biztonsági kamera megfigyelőrendszer egyszeri költsége, - amely ma már nem jelent akkora megterhelést pénztárcánknak -, kevesebb mint egy év alatt is behozhatja az árát, figyelembe véve, hogy mekkora kárt okozhatnak ezek hiányában.

A biztonsági kamerás megfigyelő rendszereknél valós kép tárul mindenről Ön elé, még akkor is, ha nem tartózkodik éppen a helyszínen, hiszen a jelenleg használatos digitális rögzítőknél már bármikor, sőt internetes elérés esetén bárhonnan visszatekinthetők a rögzítésre került felvételek, amelyeket kimentés esetén a későbbi bizonyítás véget eltárolhat. Egy biztonsági kamera megfigyelőrendszer kiépítésénél a legfontosabb és fő feladat meghatározni azt, hogy milyen célt fog szolgálni, mi a feladata és mit várunk el a rendszertől. Miután tudjuk, hogy mi lesz a rendszer feladata, az alapján tudjuk összeállítani akár kültéri, akár beltéri alkalmazásra.