SZOLGÁLTATÁSAINK

Professzionális szolgáltatások több mint 25 éve!

A kiváló termékek kedvező beszerzését, az elérhető maximális terméktámogatást és az elengedhetetlenül szükséges speciális szaktudás megszerzését, együttműködését, a cégekkel közvetlen kötött szerződéseink biztosítják.

Image

Riasztó és tűzvédelmi rendszerek kiépítése

ELEKTRONIKUS RIASZTÓ, TŰZVÉDELMI RENDSZEREK

A magántulajdon védelme, mindenkinek egyaránt fontos és bár a betörés mint olyan nem akadályozható meg, viszont lehet csökkenteni a lehetőségét. Ennek több lépése van, de a lényeg hogy minél kisebb támadási felületet hagyjunk e téren.

A betörés elleni védekezés három részre bontható. A védelem egyik eleme lehet a biztosítás. A biztosítótársaságok ugyanakkor a szerződésben, különféle védelmi előírásokat követelnek meg. Ezek a biztosítandó vagyon értékétől és fajtájától függően biztonsági zárak alkalmazását, mechanikai védelmi berendezések felszerelését, elektronikus riasztórendszerek kiépítését írják elő.

Egy jól működő mechanikai védelem egy biztonsági rendszer alapja lehet, azonban a mechanikus és elektronikus védelem együttes alkalmazása a leghatásosabb, mivel a mechanikus védelem nem alkalmas riasztásra. A két rendszer együtt a leghatásosabb, különösen akkor, ha a riasztó távfelügyeleti rendszerben működik.

Related Articles

ELÉRHETŐSÉG
+36 1 501 0344
+36 1 501 0343
info@datgolf.hu
Székhely: 1025. Budapest, Vöröstorony lejtő 16/b.
Iroda: 1134. Budapest, Angyalföldi út 5/b.
Telephely: 1097. Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
TÉRKÉP
KAPCSOLAT ŰRLAP
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Kérem töltsön ki minden mezőt!